|
- |
Zakłady
mięsne |
- |
Ubojnie |
- |
Fabryki Konserw |
- |
Piekarnie
Cukiernie |
- |
Przemysł Rybny i Drobiowy |
- |
Supermarkety |
- |
Szpitale |
- |
Przemysł chemiczny i laboratoria |
|
|
|
|
|
|
|
Obrotowy
walec
parownika według
sprawdzonego
systemu MAJA
**
Temperatura wody:
+ 16° C
Temp. otoczenia:
+ 20° C |
|
Typ |
|
SA 700
Woda |
|
SA 700
Luft |
|
SA 1500
Wasser |
|
SA 1500
Luft |
|
SA 3000
Wasser |
|
SA 3000
Luft |
|
SA 6000
Wasser |
|
SA 6000
Luft |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydajność**
kg/24h |
750 |
750 |
1500 |
1500 |
3000 |
3000 |
6000 |
6000 |
Użycie
wody
m3/24h |
0,75 |
0,75 |
1,50 |
1,50 |
3,00 |
3,00 |
6,00 |
6,00 |
Moc
kW |
400/50/3
2,7 |
400/50/3
2,9 |
400/50/3
4,5 |
400/50/3
4,9 |
400/50/3
8,3 |
400/50/3
9,2 |
400/50/3
16,8 |
400/50/3
18,2 |
Szerokość
mm |
1090 |
1090 |
1430 |
1430 |
1430 |
1430 |
1730 |
1730 |
Głębokość mm |
760 |
760 |
760 |
760 |
980 |
980 |
1380 |
1380 |
Wysokość mm |
1070 |
1070 |
1070 |
1070 |
1320 |
1320 |
1360 |
1360 |
|
Obrotowy walec
parownika pracuje w kąpieli wodnej o regulowanym automatycznie
poziomie i przez to samoistnie się nawilża. Naprężenia własne w
lodzie - podczas procesu zamrażania - prowadza do tego, że lód
samoistnie odłupuje się od walca parownika.
Temperatura lodu
od -7 do -8 C.
|
|
|