logo.gif (11037 Byte)






Do masarni, zakładów 
przetwórstwa mięsa,
zakładów rozbiorowych, 
zakładów przetwórstwa ryb.
Wyłącznie do elementów 
okrągłych:
łopatki, szynki i golonki.

Szerokość cięcia 434 mm,
prędkość cięcia 15 m /min.

 

Do małych i 
średnich masarni. 
Tryb pracy 
automatycznej i 
manualnej. 

Szerokość cięcia 434 mm,
prędkość cięcia 22 m/min.

 

Tak jak SKINNY, 
tylko z dwustopniową
regulacją wysokości 
dla większych 
elementów.

Do masarni 
średniej wielkości.
Szerokość cięcia 
499 mm.

Prędkość cięcia 
32,1 m/min.

Maszyna przemysłowa:
z automatycznym
 nacinaniem,
wysoka wydajność: 
od 30 do 32 m/min.
oraz szerokości robocze 
od 500 do 700 mm.


 





Info - mail Home więcej